Kambodža

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Kambodža

Продаје се некретнина у Камбоџи

Камбоџа је држава у југоисточној Азији, чији пејзаж обухвата низине, делту Меконг, планине и обалу Сиамског заљева. У главном граду Пном Пену налази се централно тржиште у стилу Арт Децо, блистава Краљевска палата и Национални музеј.

Ограничава се са Тајландом на сјеверозападу, Вијетнамом на истоку и Тајландским заљевом на југозападу.

Поседовање виле, стана или уопште имања уопште је услов који карактерише не само оне који намеравају да се преселе у ову земљу који имају стални развој, већ и оне који траже могућности за улагања у некретнине и некретнине на продају у Камбоџи; ова друга опција је несумњиво реална, јер је тржиште некретнина у Камбоџи још увек у фази развоја.

Срећом, нови закон о некретнинама доступним странцима несумњиво је помогао развоју овог важног економског сектора и на раст имовинских трансакција сигурно је утицао.

Важно је да пре улагања и куповине некретнине на продају у Камбоџи знате могућности улагања у некретнине, њихове пореске импликације, правне разлике које карактеришу тржиште станова и вила у Камбоџи, као и могућа решења.

Камбоџа брзо постаје земља са стабилном економијом и изгледи су од изузетног интереса ако узмемо у обзир да раст удвостручује стопу инфлације.

Суочена са сталном и незаустављивом експанзијом туристичког сектора, што има директан утицај на тржиште некретнина у Камбоџи, и поред недавних открића нафте, гаса и минерала, економска будућност земље изгледа више него сјајна.

Наравно, инфраструктурни систем уопште и даље остаје слаб и многи сектори економије још увек развијају пре него што се могу сматрати поузданим, али управо у светлу ових наизглед негативних елемената тржиште некретнина нуди огромне могућности доступним инвеститорима , како би се искористила прилика често суоченим са капиталним капиталом.

Улагање и куповина некретнине на продају у Камбоџи може бити изузетно занимљива и корисна; велики економски приноси су надохват инвеститора способних да схвате како привидне и објективне слабости система Камбоџе уједно представљају најбоље гаранције за раст вредности њихових некретнина.

Посједовање имања у Камбоџи је више него икад, и то у великој мјери; нарочито виле које су доступне у Камбоџи, обично у одмаралиштима на нивоу нивоа, представљају добру профитабилност као и снажну ревалоризацију капитала уложеног у куповину.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 35519

Prodaja Хотел, Kambodža, Phnom Penh, Siem Reap, soksan road, siem reap

5,633,866.96RSD
Prodaja
Хотел

4000 m²
9 соба боутикуе хотел у Сием реап! пространа соба с балконом и каменим купатилом добра локација на соксан путу у Сием реапу базен тераса на крову ...
Cod. 31006

Prodaja Хотел, Kambodža, Phnom Penh, Siem Reap, Siem Reap

90,141,871.36RSD
Prodaja
Хотел

700 m²
19 Соба Боутикуе за продају у Сием Реап, Камбоџа. Профитабилан и велики инвестициони некретнине. Постоји постојећи закупац са 2 године остане на свом ...
Мост @ Пном Пену у Камбоџи **************************************** Развој Детаљи: ~ Фреехолд Инвестиције у одличној локацији ~ Пешком до НагаВо...
Cod. 27853

Prodaja Фарма, Kambodža, Phnom Penh, Phnom Penh, Phnom Penh

Reserved negotiation
Prodaja
Фарма

98541 m²
пољопривредне бусинес за продају
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB